Gepost op: 17 jan 2020

Ook dit seizoen dansen leerlingen van MG Dance weer mee in de familievoorstelling van Theater Rotterdam !

Komt dat zien ! [Vr 31 jan 2020 – 19.00u, Theater Junushoff]

“Repelsteeltje en de blinde prinses” (8+)
THEATER ROTTERDAM: PIETER KRAMER
Een waargebeurd sprookje over belofte en schuld

Ook in 2020 komt Theater Rotterdam met een spektakel voor jong en oud, dat zich kan meten met hun eerdere theaterhits, zoals ‘De Gelaarsde Poes’ en ‘Lang en Gelukkig’. Regisseur Pieter Kramer maakt van ‘Repelsteeltje en de blinde prinses’ een feest vol gloedvolle liedjes, grappen, grollen, knipogen, kwinkslagen en toverkunsten.

Het broeit op het paleis, in het bos en onder de grond. Aardmannetje Repelsteeltje kijkt wie hij met zijn tovenaarskunsten kan helpen. En dan arriveert er een geheimzinnige gebedsgenezeres aan het hof, die zegt dat ze de blinde prinses kan genezen. Wie houdt zich aan zijn woord? En lukt het Repelsteeltje om zijn naam geheim te houden? Laat je meeslepen naar een sprookjeswereld die soms sprekend lijkt op het echte leven. Want iedereen wil toch af en toe een mannetje op bezoek dat al je problemen oplost?

Kaarten via : https://www.junushoff.nl/programma/?maand=2020-01-31#modal=/programma/4658/Theater_Rotterdam_Erik_Whien_/Repelsteeltje_en_de_blinde_prinses_8_/?type=show

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *