Vincent Wolf 

Ik ben begonnen met dansen in mijn laatste jaar van de basisschool en ging direct naar de Nationale Balletacademie (toen Nel Roos/Scapino balletacademie) in Amsterdam en heb daar mijn vooropleiding afgerond.

Daarna ben ik naar Rotterdam gegaan en daar mijn HBO diploma docent dans behaald van CODARTS / Rotterdamse Dansacademie. In mijn laatste jaar heb ik auditie gedaan bij Introns en ben ik aangenomen als danser. Na 5 seizoenen ben ik gestopt als danser en fulltime daar gaan werken als docent.

Voor Introdans verzorg / geef ik dansworkshops in binnen en buitenland voor iedereen tussen de 4 en 104 jaar oud. Dit seizoen (2017-2018) vier ik bij Introdans mijn 25 jarig werkjubileum.

Naast het werk bij Introdans heb ik altijd les gegeven op diverse dans- en balletscholen met vooral specialisatie klassiek ballet.

Sinds 2005 werk ik met veel plezier bij MG Dance. Hier geniet ik enorm van de ontwikkeling van de leerlingen en hoop ik ze ‘iets’ mee te geven; enthousiasme, passie, techniek en doorzettingsvermorgen (wel met een grote glimlach!).