Gepost op: 14 sep 2017

MGDance biedt al 25 jaar dans, ballet, performance en bewegingslessen voor beginners en gevorderden vanaf basisschoolleeftijd tot en met 60+. De groepen zijn ingedeeld naar niveau en leeftijd, alle lessen worden gegeven door gediplomeerde docenten onder leiding van Marianne de Pagter.

Dans vanaf 4 jaar, middelbare scholieren en studenten.

De allerjongsten vanaf 4 jaar kunnen starten met dance kids, een mix van ballet en streetdance waarbij zij kennis kunnen maken met verschillende vormen van dans. Vanaf 6 jaar worden er lessen aangeboden in urban streetdance , hip hop, breakdance, moderne dans en klassiek ballet. Getalenteerde jeugd kan doorstromen naar de selectieklassen om een eventuele verdere dansopleiding te vergemakkelijken.

Ballet voor volwassenen

Deze cursus is voor al diegenen die altijd klassiek ballet hebben willen beoefenen of die vroeger al eens “op ballet” hebben gezeten en de draad weer willen op pakken. Een gevarieerde balletles met een goede opbouw en in een gezellige sfeer. Hard werken en tegelijkertijd een ontspannen afleiding na een drukke dag. Bij klassiek ballet vindt bewustwording van de lichaamshouding plaats en is er een goede balans tussen spierversterkende en spierverlengende oefeningen. De les start met oefeningen aan de barre, die later in het midden verder uitgewerkt worden. Ook werken we aan verplaatsingen, draaien en sprongen. Bij deze cursus is er geen leeftijdsgrens!

Mixed class

Voor 25+ en 55+ is er mixed Class waarin aandacht wordt besteed aan rekken, strekken en conditie in combinatie met verschillende dansstijlen zoals moderne dans urban, jazz, ballet, salsa en ballroom.

Dance fit lessen voor de 60+ mannen en vrouwen

De senioren bewegingsles is op maat gemaakt voor mannen en vrouwen vanaf 60+. U volgt de les naar eigen kunnen en niveau. Er wordt geimproviseerd met ruimte, vorm en muziekelementen. Stimulerende muziek en de goede sfeer in de groep maken deze les tot een ontspannende activiteit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *